Hotel 46

Eindhoven - Doğu Brabant, Wintelre
Hotel 46 Genel
Hotel 46 Genel
Hotel 46 Genel
Hotel 46 Genel
Hotel 46 Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Hotel 46
Willibrordusstraat 46 Eindhoven - Doğu Brabant, Wintelre

Hotel 46 konaklamanızda Wintelre bölgesinde, E3 Strand ile 8,6 km (5,3 mi) ve Evoluon ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Philips Stadyumu ile 13,1 km (8,1 mil) ve Catharina Hastanesi ile 13,3 km (8,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Wintelre bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Balkon
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x