Hotel 3K Porto Aeroporto

Douro Litoral, Maia
Hotel 3K Porto Aeroporto Genel
Hotel 3K Porto Aeroporto Genel
Hotel 3K Porto Aeroporto Genel
Hotel 3K Porto Aeroporto Öne Çıkan Resim
Hotel 3K Porto Aeroporto Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel 3K Porto Aeroporto
Rua Casimiro Albano Monteiro, 143 Douro Litoral, Maia

Hotel 3K Porto Aeroporto misafirlere Maia (Moreira) bölgesinde, MAR Shopping ve EXPONOR - Porto Uluslararası Fuarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Porto Tarihi Kent Merkezi ile 10,7 mi (17,2 km) ve Ribeira Meydanı ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x