Hotel 2000

Milano
Hotel 2000 Genel
Hotel 2000 Öne Çıkan Resim
Hotel 2000 Dış Mekan
Hotel 2000 Dış Mekan
Hotel 2000 İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Hotel 2000
Via Vitruvio 28 , Milano

Hotel 2000 size Milano (Merkez İstasyonu) bölgesinde, Milano Katedrali ve Piazza del Duomo ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Teatro alla Scala ile 1,7 mi (2,8 km) ve Meazzo (San Siro) Stadyumu ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Hotel 2000 misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x