Hotel 1-2-3 Kokura

Kyushu, Kitakyushu
Hotel 1-2-3 Kokura Öne Çıkan Resim
Hotel 1-2-3 Kokura Dış Mekan
Hotel 1-2-3 Kokura İç Mekan
Hotel 1-2-3 Kokura Kahvaltı
Hotel 1-2-3 Kokura Kahvaltı
Image More +79 fotoğraf
Hotel 1-2-3 Kokura
1-1 Furusenbamachi Kokurakita-ku Kyushu, Kitakyushu

Hotel 1-2-3 Kokura konaklamanızda Kitakyushu merkezinde, Kitakyushu Sahil Yolu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kokura Şatosu ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Batı Japonya Genel Sergi Merkezi ile 1,5 km (0,9 mil) ve Kokura Hipodromu ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Family
Family Oda, Sigara İçilmez (Standard)
Family
Family Oda, Sigara İçilmez (Economy)
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Sigara İçilmez (Standard)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x