Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur

Udaipur
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur Genel
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur Öne Çıkan Resim
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur Dış Mekan
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur Dış Mekan
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur İç Mekan
Image More +72 fotoğraf
Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur
32, Lal Ghat behind Jagdish temple , Udaipur

Udaipur bölgesindeki Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Gangaur Ghat ve Bagore ki Haveli ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jagdish Tapınağı ile 0,2 km (0,1 mil) ve Şehir Sarayı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda Hotal Devraj Niwas on Lake Pichola Udaipur misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Non Lake View Room
Room
Premium Lake View Room
Room
Partial Lake View Room
Room
Luxury Lake View Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x