Hot Springs Medical and Spa Hotel

Rodop (bölge), Razlog
Hot Springs Medical and Spa Hotel Genel
Hot Springs Medical and Spa Hotel Öne Çıkan Resim
Hot Springs Medical and Spa Hotel Dış Mekan
Hot Springs Medical and Spa Hotel Dış Mekan
Hot Springs Medical and Spa Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hot Springs Medical and Spa Hotel
1901 23 43rd Vtora St Rodop (bölge), Razlog

Razlog bölgesindeki Hot Springs Medical and Spa Hotel konaklamanızda Holy Trinity Church ve Chapel of the Holy Virgin ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bansko Permanent Icon Exhibition ile 3,4 mi (5,5 km) ve Velyanov’s House ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Kameno Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 138 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 spa küveti, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Dağ Manzaralı
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x