Hosteria Miyazato Inn

El Calafate
Hosteria Miyazato Inn Öne Çıkan Resim
Hosteria Miyazato Inn Dış Mekan
Hosteria Miyazato Inn Dış Mekan
Hosteria Miyazato Inn Dış Mekan
Hosteria Miyazato Inn Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hosteria Miyazato Inn
Egidio Feruglio 150 , El Calafate

El Calafate bölgesindeki Hosteria Miyazato Inn konaklamanızda, El Calafate Yerel Müzesi ve Calafate Tarih Sergi Salonu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel El Calafate Tarih Tanıtım Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Lago Argentino ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve bide. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x