Hosteria de Rafi

Priego de Cordoba
Hosteria de Rafi Genel
Hosteria de Rafi Genel
Hosteria de Rafi Genel
Hosteria de Rafi Öne Çıkan Resim
Hosteria de Rafi Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hosteria de Rafi
Isabel la Católica, 4 , Priego de Cordoba

Priego de Cordoba bölgesindeki Hosteria de Rafi konaklamanızda, Priego de Cordoba Kalesi ve Priego de Cordoba La Asuncion Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon San Francisco Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Niceto Alcala Ev Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Hosteria de Rafi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x