Hostería Casa Adriano

Sierra Norte De Sevilla, Alanis
Hostería Casa Adriano Öne Çıkan Resim
Hostería Casa Adriano Dış Mekan
Hostería Casa Adriano Dış Mekan
Hostería Casa Adriano Dış Mekan
Hostería Casa Adriano Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hostería Casa Adriano
Calle Barrionuevo 8 Sierra Norte De Sevilla, Alanis

Hostería Casa Adriano misafirlere Alanis bölgesinde, tarihi bölgede, San Nicolás Del Puerto Plajı ile 4,9 mi (8 km) mesafede ve Nuestra Senora de la Consolacion Kilisesi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Plaza de Toros Boğa Güreşi Arenası ile 10,1 mi (16,3 km) ve Margarita Adası Dinlenme Alanı ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x