Hostellerie Bérard & Spa

Provence (bölge), La Cadiere-d'Azur
Hostellerie Bérard & Spa Genel
Hostellerie Bérard & Spa Öne Çıkan Resim
Hostellerie Bérard & Spa Dış Mekan
Hostellerie Bérard & Spa Dış Mekan
Hostellerie Bérard & Spa Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hostellerie Bérard & Spa
6 Rue Gabriel Peri Provence (bölge), La Cadiere-d'Azur

La Cadiere-d'Azur bölgesindeki Hostellerie Bérard & Spa konaklamanızda Sainte-Baume Regional Natural Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Domaine de l'Olivette ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Paul Ricard Pisti ile 8,8 mi (14,1 km) ve Toulon Limanı ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Jean Francois Berard, Hostellerie Bérard & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Birden Çok Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Küvet
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x