Hostel Wendt

Fintel
Hostel Wendt Genel
Hostel Wendt Genel
Hostel Wendt Genel
Hostel Wendt Genel
Hostel Wendt Genel
Image More +26 fotoğraf
Hostel Wendt
Pferdemarkt 11 , Fintel

Fintel bölgesindeki Hostel Wendt konaklamanızda, Heide-Park ile 15,1 mi (24,4 km) ve Wilseder Berg ile 14,4 mi (23,3 km) mesafede olacaksınız. Bu hostel Snow Dome ile 18,7 mi (30,2 km) ve Soltau Termal Kaplıcası ile 18,9 mi (30,4 km) mesafede.

Kiosk und Imbiss yemek servisi için ideal, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Fintel bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x