Hostel Rúa 35

Leon
Hostel Rúa 35 Öne Çıkan Resim
Hostel Rúa 35 Dış Mekan
Hostel Rúa 35 Kahvaltı
Hostel Rúa 35 Kahvaltı
Hostel Rúa 35 Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Hostel Rúa 35
Rúa 35 , Leon

Hostel Rúa 35 konaklamanızda, Leon merkezinde, Barrio Húmedo yakınında ve Palacio del Conde Luna Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu hostel Casa de Los Botines ile 0,6 km (0,4 mi) ve Barrio Gótico ile 0,6 km (0,4 mi) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Ücretli su parkı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x