Hostel Mors

Siberia, Tyumen
Hostel Mors Genel
Hostel Mors Öne Çıkan Resim
Hostel Mors Dış Mekan
Hostel Mors Dış Mekan
Hostel Mors Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Hostel Mors
Bolotnikova 19 Siberia, Tyumen

Tyumen bölgesindeki Hostel Mors konaklamanızda, Tyumen Manastırı ve Tyumen Devlet Petrol ve Doğal Gaz Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Tyumen Devlet Üniversitesi ile 1,9 mi (3 km) ve House-Museum of 19th & 20th Century History ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca hostelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 6 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x