Hostel in Eilat

Negev Çölü (bölgesi), Eilat
Hostel in Eilat Öne Çıkan Resim
Hostel in Eilat Dış Mekan
Hostel in Eilat Dış Mekan
Hostel in Eilat Dış Mekan
Hostel in Eilat Banyo Tipleri
Image More +41 fotoğraf
Hostel in Eilat
Agur street 6 Negev Çölü (bölgesi), Eilat

Hostel in Eilat misafirlere Eylat bölgesinde, plaj yakınında, Musical Fountain Eilat ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Eilat Müzesi ve Sanat Galerisi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Berenice Beach Club ile 17,6 mi (28,3 km) ve Hayam Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Penceresiz
Stüdyo
Stüdyo
Room
Junior Dört Kişilik Oda, Buzdolabı ve Mikrodalga
Room
Economy Stüdyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x