Hostel Ibiza

Jaguaribe, Canoa Quebrada
Hostel Ibiza Genel
Hostel Ibiza Genel
Hostel Ibiza Öne Çıkan Resim
Hostel Ibiza Dış Mekan
Hostel Ibiza Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hostel Ibiza
R. Dragão do Mar 360 Jaguaribe, Canoa Quebrada

Aracati bölgesindeki Hostel Ibiza misafirlere alışveriş bölgesinde, Canoa Quebrada Plajı ve Majorlandia Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Praias Do Ceara ile 0,9 mi (1,5 km) ve Quixaba Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 17 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x