Hostel House Santinho

Santinho
Hostel House Santinho Genel
Hostel House Santinho Dış Mekan
Hostel House Santinho Dış Mekan
Hostel House Santinho Dış Mekan
Hostel House Santinho Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hostel House Santinho
Servidão Navegantes do Mar 125 , Santinho

Hostel House Santinho misafirlere Florianopolis (Santinho) bölgesinde, Santinho Kum Tepeleri ve Rio Vermelho State Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Ingleses Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Canasvieiras Plajı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Oteldeki 4 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (B)
Exclusive
Exclusive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (A)
Room
Exclusive Süit
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x