Hostel Dvor

Split
Hostel Dvor Öne Çıkan Resim
Hostel Dvor Dış Mekan
Hostel Dvor Dış Mekan
Hostel Dvor Dış Mekan
Hostel Dvor Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hostel Dvor
Radmilovica 71 , Split

Hostel Dvor misafirlere Split bölgesinde, tarihi bölgede, Ulusal Hırvatistan Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Hz. Meryem Çan Kulesi Kilisesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Bacvice Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Split Marinası ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bed
Bed in 4-Bed Dormitory Room with Private Bathroom
Bed
Bed in 4-Bed Dormitory Room with Shared Bathroom
Bed
Bed in 6-Bed Dormitory Room with Private Bathroom
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Single Bed in 4-Bed Dormitory Room with Shared Bathroom
Room
Single Bed in 3-Bed Dormitory Room with Shared Bathroom
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x