Hostel Coral City

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Hostel Coral City Öne Çıkan Resim
Hostel Coral City Dış Mekan
Hostel Coral City Dış Mekan
Hostel Coral City Dış Mekan
Hostel Coral City Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hostel Coral City
Central Street Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Hostel Coral City misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Luna Park ve The Bridge - Sunny Beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 0,6 mi (0,9 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x