Hostel Bulvar Shevchenko

Sağ Yaka, Kiev
Hostel Bulvar Shevchenko Genel
Hostel Bulvar Shevchenko Genel
Hostel Bulvar Shevchenko Genel
Hostel Bulvar Shevchenko Öne Çıkan Resim
Hostel Bulvar Shevchenko Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hostel Bulvar Shevchenko
Tarasa Shevchenko Blvd, 38-40 Sağ Yaka, Kiev

Kyiv (Shevchenkivskyi Rayonu) bölgesindeki Hostel Bulvar Shevchenko misafirlere St. Volodymyr Katedrali ve Ukrayna Ulusal Opera Binası ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Altın Kapı ile 2,3 km (1,4 mil) ve Azize Sofya Katedrali ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Bu hostelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kyiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 3875 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x