Hostel Backpackers La Fortuna

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hostel Backpackers La Fortuna Genel
Hostel Backpackers La Fortuna Genel
Hostel Backpackers La Fortuna Genel
Hostel Backpackers La Fortuna Genel
Hostel Backpackers La Fortuna Genel
Image More +71 fotoğraf
Hostel Backpackers La Fortuna
50 metros este de la Iglesia Catolica Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

Hostel Backpackers La Fortuna size La Fortuna merkezinde, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Puentes Colgantes del Arenal ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu hostel Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 6,8 mi (10,9 km) ve Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için otelin havuz kenarı restoranı Tropical Rest ideal, bahçe manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x