Hostal Viña Malva

Orta Şili, Coltauco
Hostal Viña Malva Genel
Hostal Viña Malva Öne Çıkan Resim
Hostal Viña Malva Dış Mekan
Hostal Viña Malva Dış Mekan
Hostal Viña Malva Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Hostal Viña Malva
Route H-30, El Loreto Orta Şili, Coltauco

Hostal Viña Malva konaklamanızda Coltauco bölgesinde, Şili Safari Parkı ile 21,6 km (13,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Lago Rapel ve Monticello Grand Casino ve Kongre Merkezi ile aynı bölgededir.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 8.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Basic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x