Hostal San Nicolas

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Hostal San Nicolas Genel
Hostal San Nicolas Öne Çıkan Resim
Hostal San Nicolas Dış Mekan
Hostal San Nicolas İç Mekan
Hostal San Nicolas Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Hostal San Nicolas
Calle de los Pasos y 9na calle 20 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki Hostal San Nicolas konaklamanızda, Iglesia de la Escuela de Cristo ve La Casa de los Gigantes ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Casa Santo Domingo Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Central Park ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Bahçeli
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x