Hostal Sa Paissa - Adults Only

Cala en Porter
Hostal Sa Paissa - Adults Only Genel
Hostal Sa Paissa - Adults Only Genel
Hostal Sa Paissa - Adults Only Öne Çıkan Resim
Hostal Sa Paissa - Adults Only Dış Mekan
Hostal Sa Paissa - Adults Only Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hostal Sa Paissa - Adults Only
Calle de la Avenida Central, 54, 07730 Cala en Porter, Islas Baleares URB , Cala en Porter

Hostal Sa Paissa - Adults Only konaklamanızda Alayor bölgesinde, Menorca Müzesi ile 14,5 km (9 mi) ve Mahon Limanı ile 14,5 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Xoriguer Cin İçki Fabrikası ile 15,1 km (9,4 mil) ve Mahon Arsenal ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Hostal Sa Paissa - Adults Only misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x