Hostal Rural Moratin

La Alcarria, Pastrana
Hostal Rural Moratin Öne Çıkan Resim
Hostal Rural Moratin Dış Mekan
Hostal Rural Moratin Dış Mekan
Hostal Rural Moratin İç Mekan
Hostal Rural Moratin İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hostal Rural Moratin
MORATIN, 3 La Alcarria, Pastrana

Pastrana bölgesindeki Hostal Rural Moratin konaklamanızda, Pastrana Palacio Ducal ve Hz. Meryem Göğe Kabul Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Bölge Kilisesi Duvar Halısı Müzesi (Museo Parroquial de Tapices de Pastrana) ile 0,3 mi (0,5 km) ve Museo Ciencias Naturales y Teresiano Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hostal Rural Moratin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 9.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x