Hostal Ocaña Manilva

Batı Endülüs, Manilva
Hostal Ocaña Manilva Öne Çıkan Resim
Hostal Ocaña Manilva İç Mekan
Hostal Ocaña Manilva İç Mekan
Hostal Ocaña Manilva İç Mekan
Hostal Ocaña Manilva İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hostal Ocaña Manilva
Calle Mar, 12 Batı Endülüs, Manilva

Manilva bölgesindeki Hostal Ocaña Manilva misafirlere Dona Julia Golf Kulübü ve Casares Costa Golf ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Finca Cortesin Golf Club ile 7,2 km (4,5 mil) ve Riding Fun In The Sun ile 9,9 km (6,2 mil) mesafede.

Restoranda Hostal Ocaña Manilva misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 10.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Jacuzzi)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x