Hostal Montesol

Es Pelats
Hostal Montesol Genel
Hostal Montesol Genel
Hostal Montesol Genel
Hostal Montesol Öne Çıkan Resim
Hostal Montesol Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hostal Montesol
C/ Juan Sebastian Elcano, 71 , Es Pelats

Capdepera bölgesindeki Hostal Montesol misafirlere plaj yakınında, Sa Torre Cega Konağı ile Cala Ratjada Limanı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Cala Agulla Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Cala Gat Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda Hostal Montesol misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

39 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x