Hostal Los Oteros

Pajares de los Oteros
Hostal Los Oteros Öne Çıkan Resim
Hostal Los Oteros Dış Mekan
Hostal Los Oteros Dış Mekan
Hostal Los Oteros Dış Mekan
Hostal Los Oteros İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hostal Los Oteros
Calle Las Eras 7 , Pajares de los Oteros

Pajares de los Oteros bölgesindeki Hostal Los Oteros konaklamanızda, Museo Etnografico Provincial de Leon Etnografya Müzesi ile 17 mi (27,3 km) ve Monasterio de Santa Maria de Sandoval Manastırı ile 20,1 mi (32,3 km) mesafede olacaksınız. Bu hostel Buzón más antiguo de España (1793) ile 20,1 mi (32,4 km) ve Laguna Redonda ile 22,8 mi (36,7 km) mesafede.

Hostal Los Oteros misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x