Hostal Lele

Caribbean Lowlands, Cartagena
Hostal Lele Genel
Hostal Lele Genel
Hostal Lele Genel
Hostal Lele Genel
Hostal Lele Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Hostal Lele
Playa Blanca Isla de Baru Caribbean Lowlands, Cartagena

Cartagena bölgesindeki Hostal Lele konaklamanızda, Kolombiya Ulusal Kuşhanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan hostel Isla Grande Plajı ile 9,7 mi (15,7 km) ve Blanca Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu bulunur. Misafirlere portatif vantilatörler ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x