Hostal las Coronas

İspanyol Pyrénées Dağları, Sos del Rey Catolico
Hostal las Coronas Öne Çıkan Resim
Hostal las Coronas Dış Mekan
Hostal las Coronas Dış Mekan
Hostal las Coronas Dış Mekan
Hostal las Coronas Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hostal las Coronas
Plaza de la Villa, 2 İspanyol Pyrénées Dağları, Sos del Rey Catolico

Hostal las Coronas misafirlere Sos del Rey Catolico merkezinde, St. Stephen's Kilisesi yakınında ve Palacio de Sada ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Bardenas Reales Doğa Parkı ile 30,5 mi (49,1 km) ve Peña Feliciano Kalesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Las Coronas yemek servisi için ideal, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x