Hostal La Torre

Costa Tropical, Velilla-Taramay
Hostal La Torre Genel
Hostal La Torre Öne Çıkan Resim
Hostal La Torre Dış Mekan
Hostal La Torre Dış Mekan
Hostal La Torre Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hostal La Torre
Calle Playa del Tesorillo 1 Costa Tropical, Velilla-Taramay

Hostal La Torre konaklamanızda Almunecar merkezinde, Almunecar Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Aqua Tropic Su Parkı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan hostel Bonsai Bahçesi Müzesi ile 3,9 km (2,4 mi) ve Almunecar Akvaryumu ile 3,9 km (2,4 mi) mesafede.

Chess, Hostal La Torre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 plaj barı mevcut. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Plaj Manzaralı
Junior
Junior Süit
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Manzaralı (Lateral)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Manzaralı (Lateral)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x