Hostal El Naufrago

Ruta Del Sol, Manta
Hostal El Naufrago Dış Mekan
Hostal El Naufrago Dış Mekan
Hostal El Naufrago Dış Mekan
Hostal El Naufrago Dış Mekan
Hostal El Naufrago Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hostal El Naufrago
Av Circunvalación Opposite Manadialisis Clinic Ruta Del Sol, Manta

Hostal El Naufrago misafirlere Manta (Buena Vista) bölgesinde, Universidad Laica Eloy Alfaro de Manabi yakınında ve Murciélago Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Manta Limanı ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca hostelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x