Hostal Casa Aida

Sierra, Parroquia San Francisco
Hostal Casa Aida Genel
Hostal Casa Aida Genel
Hostal Casa Aida Genel
Hostal Casa Aida Genel
Hostal Casa Aida Genel
Image More +22 fotoğraf
Hostal Casa Aida
Galo Plaza Lasso 19-291 Entrada al Cuartel Yaguachi Sierra, Parroquia San Francisco

Hostal Casa Aida konaklamanızda Ibarra bölgesinde, Yaguachi Military Barracks ile 10,4 km (6,5 mi) ve Imbabura Volcano ile 14,5 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Basilica La Dolorosa ile 1,5 mi (2,4 km) ve Merkez Bankası Müzesi - Ibarra ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda Hostal Casa Aida misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Oda, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x