Hostal Casa 33

Batı Pasifik, Panama
Hostal Casa 33 Genel
Hostal Casa 33 Öne Çıkan Resim
Hostal Casa 33 İç Mekan
Hostal Casa 33 İç Mekan
Hostal Casa 33 İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hostal Casa 33
Calle 42 Este, Bella Vista Batı Pasifik, Panama

Hostal Casa 33 size Panama merkezinde, Albrook Alışveriş Merkezi ve Avenida Balboa İş Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Multiplaza Pacific Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (3,9 km) ve Cinta Costera ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Hostelin restoranı Casa 33 misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

7 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. 7.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Family
Family Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Premier Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x