Hostal Carlos V

Puebla de Sanabria
Hostal Carlos V Genel
Hostal Carlos V Genel
Hostal Carlos V Öne Çıkan Resim
Hostal Carlos V Dış Mekan
Hostal Carlos V Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hostal Carlos V
Calle Braganza, 6 , Puebla de Sanabria

Puebla de Sanabria bölgesindeki Hostal Carlos V konaklamanızda, Plaza Mayor Meydanı ve Azogue Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Benavente Kontları Kalesi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Sierra de la Culebra ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Carlos V Hostal Carlos V misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x