Hostal Arboleda

Santo Domingo
Hostal Arboleda Öne Çıkan Resim
Hostal Arboleda Dış Mekan
Hostal Arboleda Dış Mekan
Hostal Arboleda İç Mekan
Hostal Arboleda İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Hostal Arboleda
257 Calle Sanchez , Santo Domingo

Hostal Arboleda konaklamanızda Santo Domingo merkezinde, Colon Parkı ve Santo Domingo Katedrali ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Santa Maria la Menor Katedrali ile 0,9 km (0,6 mil) ve Primada de America Katedrali ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x