Hostal Albany

Leon
Hostal Albany Öne Çıkan Resim
Hostal Albany Yerinde Yemek
Hostal Albany Yerinde Yemek
Hostal Albany Banyo Tipleri
Hostal Albany Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Hostal Albany
La Paloma,13 , Leon

Hostal Albany misafirlere Leon (Leon Kent Merkezi) bölgesinde, Barrio Húmedo ve Claustro yakınında. Bu hostel Puerta Obispo Arkeolojik Kilise Kalıntısı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Museo Catedralicio Diocesano Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x