Hospedium Hotel Val de Pinares

Sierras De Segura Y Alcaraz, Bogarra
Hospedium Hotel Val de Pinares Genel
Hospedium Hotel Val de Pinares Genel
Hospedium Hotel Val de Pinares Genel
Hospedium Hotel Val de Pinares Genel
Hospedium Hotel Val de Pinares Genel
Image More +67 fotoğraf
Hospedium Hotel Val de Pinares
Aldea la Dehesa de Val, s/n Sierras De Segura Y Alcaraz, Bogarra

Bogarra bölgesindeki Hospedium Hotel Val de Pinares misafirlere dağda, Bogarra Plaza Mayor ve Nuestra Senora de la Asuncion Bölge Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel El Batán de Bogarra Şelaleleri ile 10,5 km (6,5 mi) ve Pico Almenara Dağı ile 24,3 km (15,1 mi) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için VAL DE PINARES ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bogarra bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x