Hospedium Hotel Lleida

İspanyol Pyrénées Dağları, Graus
Hospedium Hotel Lleida Genel
Hospedium Hotel Lleida Öne Çıkan Resim
Hospedium Hotel Lleida Dış Mekan
Hospedium Hotel Lleida Dış Mekan
Hospedium Hotel Lleida Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hospedium Hotel Lleida
Glorieta Joaquín Costa s/n İspanyol Pyrénées Dağları, Graus

Hospedium Hotel Lleida misafirlere Graus merkezinde, Puente Románico ve Molino de Panillo ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dag Shang Kagyu Budist Manastırı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Santuario De Torreciudad Katolik Kilisesi ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x