Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites

Almodovar del Campo
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites Genel
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites Genel
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites Genel
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites Öne Çıkan Resim
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites
Hospital 5 , Almodovar del Campo

Almodovar del Campo bölgesindeki Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites konaklamanızda, Nuestra Señora de la Asunción Kilisesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Plaza de Toros Arenası ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Puertollano Madencilik Müzesi ile 8,4 mi (13,5 km) ve Gasset Parkı ile 27,1 mi (43,7 km) mesafede.

Restoranda Hospedium Hotel El Nido de Alcudia Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (3 personas)
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Apart
Apart Daire (2 personas)
Room
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (nº 7)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (nº 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x