Hospedium Hotel Don Fidel

Cuarte de Huerva
Hospedium Hotel Don Fidel Genel
Hospedium Hotel Don Fidel Genel
Hospedium Hotel Don Fidel Genel
Hospedium Hotel Don Fidel Genel
Hospedium Hotel Don Fidel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Hospedium Hotel Don Fidel
Ignacio Zapata del Rio 1-3 , Cuarte de Huerva

Cuarte de Huerva bölgesindeki Hospedium Hotel Don Fidel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Aragon İmparatorluk Kanalı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Neptün Çeşmesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nuestra Senora del Pilar Bazilikası ile 13,7 mi (22 km) ve Zaragoza Eğlence Parkı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan DON FIDEL restoranı İspanyol mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x