Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar

Ribera Del Júcar, Casas-Ibanez
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar Öne Çıkan Resim
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar Yerinde Yemek
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar Oda Düzeni
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar Oda Düzeni
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar
Paseo de la Canada, 52 Ribera Del Júcar, Casas-Ibanez

Casas-Ibanez bölgesindeki Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar konaklamanızda, Alcala del Jucar Kalesi ile 8,4 mi (13,4 km) ve Cuevas del Diablo Mağaraları ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel San Andres Kilisesi ile 8,9 mi (14,3 km) ve Roma Köprüsü ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Hospedium Apartamentos Cañitas Maite Familiar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x