Hospedaje Cueva Beach

Kıyı Bölgesi, Zorritos
Hospedaje Cueva Beach Öne Çıkan Resim
Hospedaje Cueva Beach Dış Mekan
Hospedaje Cueva Beach Dış Mekan
Hospedaje Cueva Beach İç Mekan
Hospedaje Cueva Beach İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hospedaje Cueva Beach
Panamericana Norte Km 1235 Bocapan Zorritos Kıyı Bölgesi, Zorritos

Hospedaje Cueva Beach misafirlere Zorritos bölgesinde, plaj yakınında, Grau Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Zorritos Parkı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Floating Dock ile 0,4 mi (0,7 km) ve Cerro El Grillo ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Cueva Beach misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x