HOSHINOYA Bali - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified Genel
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified Genel
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified Dış Mekan
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
HOSHINOYA Bali - CHSE Certified
Br. Pengembungan, Desa Pejeng Kangin Kecamatan Tampaksiring Lesser Sunda Islands, Ubud

HOSHINOYA Bali - CHSE Certified konaklamanızda Ubud bölgesinde, Tirta Empul Tapınağı ile 8 km (5 mi) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Agung Rai Sanat Müzesi ile 9,9 km ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için HOSHINOYA Dining restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 11 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Havuz Kullanımı
Room
Panoramic Villa, Havuz Kullanımı, Köşe
Room
Villa, Havuz Kullanımı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x