Hornsbury Mill

West Country, Chard
Hornsbury Mill Genel
Hornsbury Mill Dış Mekan
Hornsbury Mill Dış Mekan
Hornsbury Mill Dış Mekan
Hornsbury Mill Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hornsbury Mill
Eleighwater, Somerset West Country, Chard

Hornsbury Mill misafirlere Chard bölgesinde, havaalanı yakınında ve Chard Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Blackdown Hills ile 4 mi (6,4 km) ve Barrington Mahkemesi ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Pansiyonda konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x