Horizonhill Hotel

Central Philippines Region, Angeles City
Horizonhill Hotel Genel
Horizonhill Hotel Genel
Horizonhill Hotel Genel
Horizonhill Hotel Öne Çıkan Resim
Horizonhill Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Horizonhill Hotel
Malabanias Road, Corner Plaridel Street Central Philippines Region, Angeles City

Angeles City bölgesindeki Horizonhill Hotel konaklamanızda, Air Force City Park ve Bayanihan Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yürüyüş Yolu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Clark Freeport Zone ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 7.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada DVD oynatıcı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve divan/sedir gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x