Hooters Lodge

Lusaka
Hooters Lodge Genel
Hooters Lodge Öne Çıkan Resim
Hooters Lodge Dış Mekan
Hooters Lodge Dış Mekan
Hooters Lodge Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hooters Lodge
3806 Kwacha Rd , Lusaka

Lusaka bölgesindeki Hooters Lodge konaklamanızda, Zambiya Ulusal Meclisi ve Chilenje House ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pakati Sunday Market ile 1,1 mi (1,8 km) ve Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x