Honu Beach Apartments

Central Pacific Coast, Cobano
Honu Beach Apartments Genel
Honu Beach Apartments Öne Çıkan Resim
Honu Beach Apartments Dış Mekan
Honu Beach Apartments Dış Mekan
Honu Beach Apartments Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Honu Beach Apartments
Camino a Rocamar Primer, Lote A Mano Izquierda, Frente a Blue Surf Central Pacific Coast, Cobano

Honu Beach Apartments misafirlere Cobano bölgesinde, plajda, Nicoya Yarımadası ile Santa Teresa Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Carmen Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Cocal Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda Honu Beach Apartments misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x