Hongfeng Hotel Shenzhen

Pearl River Deltası, Shenzhen
Hongfeng Hotel Shenzhen Genel
Hongfeng Hotel Shenzhen Genel
Hongfeng Hotel Shenzhen Öne Çıkan Resim
Hongfeng Hotel Shenzhen Dış Mekan
Hongfeng Hotel Shenzhen İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hongfeng Hotel Shenzhen
3011 Chun feng Road, Luohu District Pearl River Deltası, Shenzhen

Hongfeng Hotel Shenzhen misafirlere Shenzhen merkezinde, The MixC Shopping Mall ve Şenzen Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Huanggang Hudut Kapısı ile 5,6 mi (9 km) ve Tai Po Eski Pazarı ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Jin Fu Yuan yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 181 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Gece kulübü ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Shenzhen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2799 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Premium Oda, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, Şehir Manzaralı
Room
Business Oda
Room
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x