Hommage Hotel & Residences

Nettle Körfezi
Hommage Hotel & Residences Genel
Hommage Hotel & Residences Genel
Hommage Hotel & Residences Genel
Hommage Hotel & Residences Genel
Hommage Hotel & Residences Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Hommage Hotel & Residences
Route des Terres Basses BP 172 , Nettle Körfezi

Hommage Hotel & Residences misafirlere Nettle Körfezi bölgesinde, denize sıfır, Nettlé Körfezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Mercure Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Maho Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) ve Orient Bay Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için LILY'S ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 147 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, buhar odası ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez
Superior
Superior Dubleks, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Resort Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x