Homm Bliss Southbeach Patong

Güney Tayland, Patong
Homm Bliss Southbeach Patong Genel
Homm Bliss Southbeach Patong Genel
Homm Bliss Southbeach Patong Öne Çıkan Resim
Homm Bliss Southbeach Patong Dış Mekan
Homm Bliss Southbeach Patong Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Homm Bliss Southbeach Patong
40 Thaveewong Rd Güney Tayland, Patong

Homm Bliss Southbeach Patong misafirlere Patong bölgesinde, plajda, Patong Plajı yakınında ve Bangla Sokağı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karon Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Kata Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Carpe Diem Cafe ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Plunge Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x